Reaching the next level in life and business!
.

Jongleren met taken en tijd

Wat leer je tijdens deze training?

Een perfect overzicht over al je activiteiten? De juiste prioriteiten stellen? Precies weten wat je wanneer gaat oppakken en vervolgens je voornemens ook echt waarmaken? Zonder dat je tijd verliest aan allerlei energievreters of stoorzenders? Onderscheid maken tussen verschillende taken en deze vervolgens op verschillende manieren afwerken? Dat allemaal leer je tijdens de training 'Jongleren met taken en tijd'. En je krijgt inzicht in je persoonlijke effectiviteit en efficientie.

Het effect?

Meer grip op je werk, overzicht en energie om alles af te werken. Tijd voor leuke dingen waar je vroeger niet aan toekwam. Of waarvoor je de rust niet had. En een stuk minder werkdruk of werkstress!

Deze training is ook te volgen op N-Mrii's Online Academy!

Inhoud van de training

Tijdens de training 'Jongleren met taken en tijd' ga je in zes onderdelen aan de slag met jouw werkmethodieken. Hoe benut jij je tijd optimaal? Hoe plan jij je taken het slimst? Hoe werk jij je stapel efficiënt weg? Elk onderdeel bevat diverse oefeningen en veel tips hoe je handiger kunt werken.

Onderdeel 1 - In 3 stappen je aandacht managen: Hoe kun je je aandacht optimaal focussen?

Onderdeel 2 - De Eisenhouwer Matrix: Hoe kun je krachtig je prioriteiten stellen?

Onderdeel 3 - Verschillende methoden om taken af te werken: Welke taaksoorten kun je onderscheiden?

Onderdeel 4 - De kunst van plannen en organiseren: Hoe organiseer je totaaloverzicht en wanneer plan je je taken?

Onderdeel 5 - Alles uit je hoofd met de Getting Things Done-methodiek: Wat is een handig workflowmanagementsysteem?

Onderdeel 6 - E-mail management: Hoe zorg ik dat mijn inbox elke dag leeg is?

De training wordt afgesloten met inzicht in jouw persoonlijke E3-profiel.


N-Mrii's Follow-up Programma

Als deelnemer aan de training 'Jongleren met taken en tijd! ontvang je, naast het werkboek, gedurende zes weken aanvullende opdrachten via mail. Je werkt deze opdrachten wekelijks uit aan de hand van jouw eigen praktijk. Daarbij kun je de uitwerking terugsturen voor feedback.


Krachtig Communiceren
Veerkracht
Coaching

Ervaringen van deelnemers aan de training 'Jongleren met taken en tijd'


Terug naar overzicht

09-2018

Schade expert 'Voor mij zijn de pijnpunten wel duidelijk geworden'

Tijdens de training heb ik dingen geleerd welke ik efficiënter kan aanpakken. Voor mij zijn de pijnpunten wel duidelijk geworden. Met name het kwadrant van Urgent en niet Urgent. Op zich lukt dit al redelijk. Door de waan van de dag en spoedgevallen worden niet-urgente zaken vaak urgent en soms heel urgent. Soms wordt dit in een keer heel veel tegelijk. Wie het hardste roept, pak ik er dan uit en los ik op, terwijl ik op dat moment voorgenomen had om een andere zaak op te lossen.
Het is een goed plan om grote zaken in mootjes te hakken. Soms plan ik op een uitwerkdag te veel op een dag (ik leg voor mij zelf dan de lat te hoog). Daar wil ik mee aan de slag gaan.
Het was een leuke training met een goede sfeer en goede mix van theorie, praktijkvoorbeelden en interactie. Ik ben er nog niet aan toegekomen om de theorie in het werkboek nog een keer na te lezen. Dit ga ik zeker nog doen.Terug naar overzicht


 
Opbellen
E-mail