Reaching the next level in life and business!
.

Over N-Mrii

Mijn missie

'Elke dag een klein beetje minder stress op het werk...!'

In mijn loopbaan als manager heb ik ervaren dat de focus van mijn functie lag op het neerzetten van financiële resultaten, het borgen van kwaliteit en het motiveren van medewerkers. Samenwerking, welbevinden en veerkracht stonden, en staan ook nu vaak, niet of niet hoog op de strategische agenda van een organisatie.

Relationele werkstress, psychologische werkdruk of een te hoge workload in relatie tot de functie en de beschikbare tijd, dragen echter bij aan het welbevinden en het functioneren van leiders en hun medewerkers. Daarbij kan de ene collega meer aan en meer hebben dan de andere. Dat heeft niet alleen met perceptie van de workload te maken maar ook met het beschikken en benutten van de juiste vaardigheden en mindset! Samenwerking met collega's alsook waardering, vertrouwen en steun vanuit de leiding spelen tevens een zeer grote rol.

Bevlogen medewerkers zijn over het algemeen veerkrachtiger, ervaren meer werkplezier en behalen hogere resultaten. Het bevorderen van autonomie en welbevinden zijn belangrijke doelen in het beter maken van de organisatie als geheel.

'Leiderschap', 'samenwerking (ofwel interpersoonlijke effectiviteit)' en 'veerkracht' zijn in mijn ogen de drie sleutels voor een optimaal functionerende organisatie. Deze drie-eenheid vormt de basis van mijn bedrijf. Mijn missie is bij te dragen aan het bereiken van de organisatiedoelen door het op langere termijn ontwikkelen en verbeteren van leiderschap binnen de organisatie, samenwerking binnen teams en veerkracht en stressmanagementvaardigheden van de leiders en hun medewerkers.

Ik gun iedereen een waarderend leider, een verbindend team én een bloeiende veerkracht!


Wie ben ik?

Mijn naam is Anne-Marie van der Winden (drs.). Samen met mijn man, onze dochter, twee American Indian dogs (Sky en Luna) en twee katten (Romeo en Julia), woon ik in het mooie Zuid-Limburg.

Werkgebied        

Ik train, coach en adviseer leiders en hun medewerkers, teams en directies van verschillende organisaties in héél Nederland, zowel fysiek als online.

Specialisme

 • Leiderschapsontwikkeling
 • Samenwerking, teamontwikkeling en persoonlijke effectiviteit
 • Veerkracht en stressmanagementcompetenties


Ervaring

Ruim 25 jaar heb ik in de financiële dienstverlening gewerkt, waarvan de laatste 15 jaar als manager bij verschillende grote organisaties. Hierbij had ik de leiding over commerciële afdelingen waarbij het sturen op verkoopresultaten, klanttevredenheid en kwaliteit mijn dagelijkse werk was.

Leiderschap, samenwerking en stress zijn steeds terugkerende thema's geweest in mijn loopbaan. Als manager mocht ik heel wat ballen hoog houden; uitdagende targets, verantwoordelijkheid voor verschillende groepen medewerkers, coachen en (in)direct leidinggeven aan diverse teams en teamleiders op meerdere locaties, initiatiefnemer van veranderprojecten, semi-fulltime vergaderen, overvolle mailbox, loyaliteitsconflict tussen managementteam en mijn eigen teams, forse reisafstanden én een gezin. Mijn perfectionisme, ongeduld en directe manier van communiceren zorgden er mede voor dat ik mezelf (en menig collega) regelmatig klem zette in mijn functioneren.  

Daarbij zag ik ook medewerkers worstelen met de hoeveelheid werk, lastige klanten, het halen van targets, chaotische werkmethoden, onduidelijke communicatie en soms waardeloze samenwerking. Een aantal medewerkers was actief op zoek naar oplossingen. Als manager ondersteunde ik hen in het effectiever omgaan met hun werkstress. Ik kreeg zoveel energie van de successen die ze boekten en het plezier dat ze in hun werk gingen beleven, dat ik me de afgelopen 20 jaar steeds verder gespecialiseerd in het optimaliseren van leiderschap, het verbeteren van de samenwerking binnen teams en het bevorderen van veerkracht (het reduceren van werkstress).

Met deze ervaring en vele coach- en trainersopleidingen richt ik me al jaren als zelfstandig trainer/coach op het ontwikkelen van medewerkers, leiders en (management)teams. Ik vind het een mooie uitdaging om de werkende mens als individu of team te ondersteunen in hun volgende stap op het gebied van leiderschap, samenwerking en/of stressmanagement.


Lees ook mijn blog

'Mijn loopbaan als een bergwandeling...'Waarom kiezen voor N-Mrii?

Bedrijfskundige

Anne-Marie heeft een bedrijfskundige achtergrond. Ze heeft bedrijfswetenschappen gestudeerd (drs.) aangevuld met managementopleidingen, persoonlijke ontwikkelingsscholing (waaronder NLP Practioner en Master), professionele coachopleidingen (coaching voor professionals, stress- en burn-out coaching, ACT en positieve psychologie), teamcoachtraining, gecertificeerde trainingsopleiding en continue (bij)scholing. 

Managementervaring

Anne-Marie is 25 jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. De laatste 15 jaar daarvan heeft zij diverse managementfuncties vervuld en (indirect) leiding gegeven aan diverse commerciële teams. Ze heeft ervaring met het vertalen van strategische doelen naar operationele jaarplanningen, het begeleiden, in beweging brengen en enthousiasmeren van teams en het samen behalen van commerciële resultaten.

Specialisatie in werkdruk en stress

Anne-Marie heeft in zich de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in werkdruk en stress. Er zijn drie factoren die afzonderlijk én gezamenlijk grote invloed uitoefenen op het welbevinden van elke medewerker in een organisatie. Deze zijn leiderschap, (inter)persoonlijke effectiviteit en veerkracht. Het aanpakken van een of meerdere factoren draagt bij aan het reduceren van werkdruk en stress binnen organisaties en bij medewerkers.


Training
Coaching
N-Mrii's Online Academy


Relevant opleidingen


Linkedin
 • 2021 - Specialisatie Teamcoaching Winning Teams (Europees Instituut De Baak)
 • 2019 - Verdiepingsopleiding 'Coachen bij werkstress en burn-out'(Europees Instituut De Baak)
 • 2019 - Basisopleiding Positieve Psychologie (See True)
 • 2017 - Basisopleiding Acceptance and Commitment Therapy (See True)
 • 2017 - Post-HBO Registeropleiding examentraject vakopleiding train de trainer via De Galan School voor Training (Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland)
 • 2016 - Vakopleiding train de trainer (De Galan School voor Training)
 • 2015 - Leergang teamcoaching (Blankestijn & Partners )
 • 2014 - Stresscounseling (Civas academie)
 • 2014 - Mindfulness based cognitive therapy (Civas academie)
 • 2014 - NLP Master Practioner (Academie voor Psychologica)
 • 2013 - NLP Practioner (Academie voor Psychologica)
 • 2010 - Driejarige beroepsopleiding tot natuurgeneeskundig therapeut in de Thaise yoga massage (Thai Dee)
 • 2009 - Mindfulness training (See True)
 • 2009 - Leergang coaching voor professionals (School voor Coaching)
 • 2008 - Modules 'Coachen van managers', 'Leren en trainen in organisaties', 'Leren en ontwikkeling' en 'Managementcompetenties' (Open Universiteit)2007 - Incompany begeleiderstraining bedrijven verkoop- en servicemanagement (cohen brown management group inc)
 • 2007 - Turbulentie managen (De Beukelaar Group)
 • 2005 - WO Bedrijfswetenschappen, afstudeerrichting overheidsmanagement (drs.) (Open Universiteit)
 • 2004 - Incompany training Management en leidinggeven (InContext)
 • 1999 - Propedeuse WO Psychologie (Universiteit Utrecht) 
 • 1992 - HEAO afstudeerrichting economisch juridisch, bank- en verzekeringswezen (HES Rotterdam)
 • 1987 - HAVO (Rijksscholengemeenschap Middelharnis)
 • 1992 - 2017 - vakopleidingen in de financiële dienstverlening - Wft basis, schade particulier, schade zakelijk, vermogen, inkomen, hypothecair krediet en zorgverzekeringen


 
Opbellen
E-mail