Reaching the next level in life and business!
.

Veerkracht

Veerkracht is het vermogen om tegenslag, teleurstelling, verandering en stress te hanteren. Het vermogen om evenwichtig en effectief gedrag te tonen onder druk en je aan te passen aan de omstandigheden. Ook wel stressbestendigheid genoemd. Veerkracht gaat dus over omgaan met tegenslagen en stress, over buigen en weer terugveren. Groeien en ontwikkelen dankzij en ondanks teleurstelling en tegenwind. Een veerkrachtige persoon komt vaak sterk(er) uit een moeilijke periode en maakt een grotere persoonlijke groei door.


Stressmanagement Trainingen

Wil jij aan de slag met je stresspatronen, stresssignalen en stressbronnen? En deze ombuigen naar werkplezier en geluk? Tijdens deze training vallen puzzelstukjes op zijn plek en kies je voor een effectieve aanpak. Kijk dan naar de training 'Stress de Baas!'

Wil jij al die gedachten in je hoofd eens stil zetten? Of daar een andere toon aan geven? Of simpelweg accepteren zodat ze je niet meer storen? Doe dan de training 'Grip op gedachten!'.  Tijdens deze training krijg je inzicht in je belemmerende opvattingen en verander je ze in helpende gedachten of lukt het je om ze simpelweg te accepteren.


The Intensive trainingen

'The Intensive Trainingen' zijn intensieve trainingen van een zes bijeenkomsten van 19.30 uur tot 22.00 uur 's avonds, verdeeld over 7 weken. De training wordt voorafgegaan of afgesloten met een mindful wandeling. 

N-Mrii's Online Academy

Deze trainingen kunnen op korte termijn ook online gevolgd worden op N-Mrii's Online Academy. De trainingen duren dan maximaal twee uur.

 

Stress de Baas!
Grip op gedachten!


Mindfulness
ACT
Compassie

 

 
Opbellen
E-mail