Reaching the next level in life and business!
.

N-Mrii's Online Academy

N-Mrii's Online Academy

NIEUW!N-Mrii's Online Academy zal op korte termijn blended online trainingen aanbieden. 

Mocht je informatie wensen over incompany 'Blended Learning Trainingen' of 'Online Zelfstudie' kijk op www.minderstressophetwerk.online of neem contact op.

Regelmatig biedt N-Mrii's Online Academy ook korte online trainingen aan op gebied van persoonlijke effectiviteit en stressmanagement.


Blended learning

Blended learning is een vorm van training waarbij verschillende leervormen in één training gemengd worden aangeboden. Hierbij kun je denken aan groepsbijeenkomsten, online bijeenkomsten, webinars, kennissessies, filmpjes, e-learnings, één op één coaching, verdiepingsopdrachten, peer-opdrachten etc.

Het voordeel van blended learning is dat iedereen op zijn eigen manier kennis kan verwerven en vaardigheden kan ontwikkelen. Door de variëteit is het ook een uitdagende en afwisselende leermethode. Onderdelen kunnen in eigen tijd op eigen locatie worden gevolgd.

Online zelfstudie

Op N-Mrii's Online Academy worden binnenkort zelfstudie trainingen aangeboden. Deze trainingen richten zich op persoonlijke effectiviteit en stressmanagement. De trainingen zijn opgebouwd uit modules die vervolgens bestaan uit theorie, praktijk en oefeningen. Aan de hand  van filmpjes en checklisten maak je je kennis en vaardigheden eigen.

Het voordeel van zelfstudie is dat de deelnemer zelf bepaald wanneer hij of zij een module volgt en waar, thuis of op de werkplek. De online zelfstudie kan gecombineerd worden met (online) coaching, blended learning of incompany (groeps)trainingen.

 
Opbellen
E-mail