Reaching the next level in life and business!
.

Doeltreffend overleggen

Overleggen zonder almaar terugkerende standpunten in verschillende jasjes! Ook Online!


Herken je dat?

Ellenlange sessies met het herkauwen van zaken die al vier keer zijn langsgekomen. Besluiteloosheid, onduidelijke punten, collega's die maar blijven praten en verborgen agenda's. En dan niet te vergeten, collega's die het overleg niet voorbereiden, collega's die aan het mailen of appen zijn tijdens het overleg, collega's die alleen kunnen luisteren naar hun eigen verhaal, collega's die vooraf een één-tweetje zijn aangegaan en een voorzitter die niet ingrijpt.

Moedeloos word je ervan. En je gaat steeds vaker met tegenzin naar zo'n vergadering waardoor het overleg nóg moeizamer wordt. Een vicieuze cirkel die echt doorbroken moet worden!

Wil jij elk overleg afsluiten met energie?


Wat leer je tijdens de training?

Een overleg vol energie afronden. Met humor en een prettige sfeer discussiëren over de echt belangrijke zaken. Binnen de tijd blijven zonder herhaling van zetten. Tijdens deze training leer je dat de voorbereiding van een goed overleg essentieel is. Ook leer je efficiënter en energieker te overleggen met als slagroom op de taart concrete afspraken die iedereen nakomt. Ten slotte leer je in een online leeromgeving ook effectief online te overleggen. 


Inhoud van de training

  • De basis van elk overleg: De ideale vergaderagenda en het optimale verslag!
  • Een vergadering structureren: Van oeverloze details naar een heldere rode draad!
  • Vergadertechnieken: Handige technieken voor voorzitter én deelnemers!
  • Besluitvormingsprocessen: Kordaat knopen doorhakken met draagvlak!
  • Online overleggen met aandacht: Kort, krachtig en iedereen bij de les!
Training
Veerkracht

Coaching


N-Mrii's Follow-up Programma

Als deelnemer aan de training 'Doeltreffend overleggen' ontvang je gedurende vier weken aanvullende opdrachten via mail. Je werkt de opdrachten als voorzitter of deelnemer van een overleg wekelijks uit aan de hand van jouw eigen praktijk. Daarbij kun je de uitwerking terugsturen voor feedback.

 
Opbellen
E-mail