Reaching the next level in life and business!
.

Coaching op persoonlijke en interpersoonlijke effectiviteit

Coaching gericht op persoonlijke effectiviteit

Deze vorm van coaching is gericht op het op een hoger niveau brengen van het eigen functioneren in de huidige functie. 

Uitgangspunt is het huidige functioneren, de behaalde resultaten, het huidige concrete gedrag en het functieprofiel. Er wordt gekeken naar de competenties waarover de medewerker beschikt en de competenties die nodig zijn om de huidige functie effectiever en efficienter uit te kunnen oefenen.

Het bereiken van resultaten en doelen door de beschikbare tijd optimaal te besteden. Het is belangrijk om over een goede basis aan efficiency en effectiviteitsvaardigheden te beschikken.


Jongleren met taken en tijd


Coaching gericht op communicatieve vaardigheden  

Deze vorm van coaching is gericht op het verbeteren van de communicatieve vaardigheden zodat de coachee effectiever samen kan werken met collega's, leidinggevenden en andere belanghebbenden.

Communicatie is één van de belangrijkste competenties in het werkveld. Er wordt gekeken naar de huidige en gewenste communicatieve vaardigheden. Daarbij is het belangrijk te inventariseren hoe de coachee zichzelf klem zet in de samenwerking met collega's en waar deze (veelal herhalende) patronen vandaan komen.


Krachtig Communiceren
Verbindende Dialoog
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Teamcoaching
Stress en Burn-out Coaching

Ervaringen van coachees


Terug naar overzicht

08-2017

'Ik zie nu in wat de consequenties van mijn handelen voor mezelf maar vooral voor anderen zijn!'

'De leeuw is getemd'
'Anne-Marie heeft de gave om op haar geheel eigen wijze coachees te confronteren. Hierbij is ze concreet, direct doch ook empathisch en hartelijk.
Zij heeft me doen inzien wat de consequenties van mijn handelen voor mezelf maar vooral voor anderen zijn. Ze heeft me handvatten en vaardigheden aangereikt om effectiever te communiceren waardoor ik eenvoudiger kan functioneren in de organisatie.
Dank voor je confrontaties, je tips, je luisterend oor en je schaterbuien tussendoor. Ik keek uit naar onze overlegmomenten. Dat is niet aan mij maar aan jou gedrevenheid en mensenkennis te danken!' (docent)Terug naar overzicht


 
Opbellen
E-mail