Van werkdruk naar werkgeluk!

VAN WERKSTRESS NAAR WERKPLEZIER!

Training

 * 7 weken avondtraining

Programma's en maatwerk

Veranderen is lastig!

Veranderen en ander gedrag aanleren is lastig! In de praktijk kiezen we vaak voor de makkelijke weg. Gewoonten en patronen zorgen ervoor dat je niet hoeft na te denken bij wat je doet. 'Gemak' is één van de grootste boosdoeners bij werkdruk en stress. Jouw comfortzone staat jouw verandering letterlijk in de weg. Ben jij bereid om tijd en energie te steken in flow en veerkracht op je werk?

Kies jij voor gemak of voor effect?

Met 'N-Mrii's Follow-up Programma' word je volledig begeleid op weg naar jouw doel.

N-Mrii's Verdiepings Programma

Tijdens de training leer je nieuwe vaardigheden. Met behulp van N-Mrii's Verdiepings Programma kun je de geleerde technieken verdiepen en uitbouwen. Hierdoor borg je de kennis van de training en maak je van nieuwe talenten routinematige gedrag. 

Hoe ziet het verdiepingsprogramma eruit?

Als deelnemer aan een open training van N-Mrii's Stress & Performance Solutions ontvang je, naast het werkboek, gedurende zes of acht of 10 weken aanvullende opdrachten via mail. Je werkt deze opdrachten wekelijks uit aan de hand van jouw eigen praktijk. Daarbij kun je je uitwerking terugsturen voor feedback. Uiteraard bepaal je zelf hoe je hier invulling aan geeft en dus ook het succes van de borging.

N-Mrii's Follow-up Programma geldt voor alle trainingen met uitzondering van de Mindfulness-, ACT-, Compassie- en Werken aan (werk)geluk Trainingen.

 
Opbellen
E-mail